dinsdag 14 april 2009

ambtenaren lening aanvragen

een ambtenaren lening aanvragen en tegen lage rente krijgen.

Bij het aanvragen van een lening of hypotheek ga je een grote verplichting aan. Het is een beslissing voor de langere termijn. Dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om nauwgezet je mogelijkheden te bekijken. Stippel alle stappen vooraf goed uit als je een nieuwe lening wilt afsluiten en je kunt jezelf heel wat geld besparen. Er zijn voor een ambtenarenlening verschillende speciale voorwaarden waardoor echt niet iedereen in aanmerking komt voor deze vorm van lenen. Als een van twee in het gezin een baan heeft bij de overheid kom je in aanmerking voor een ambtenarenenlening.

Het eerste dat je moet doen is je financiƫle situatie in kaart brengen. Heb je bijvoorbeeld BKR registraties openstaan? Met een BKR notering kan een voordelige lening krijgen een stuk moeilijker maken. Het is wel mogelijk om te lenen zonder bkr toetsing zoals bij een mini lening.

Als je het beste advies wilt, geef jouw adviseur dan zoveel mogelijk gegevens. Bovendien kun je op die manier ook sneller je lening of hypotheek krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten