woensdag 1 april 2009

Ambtenarenlening aanvragen

Bespaar fors op je maximale hypotheek of lening met deze tips voor ambtenaren

Met het afsluiten van een ambtenarenlening of hypotheek ga je meestal een grote verplichting aan. Leningen en hypotheken lopen over het algemeen over langere termijn. Dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om nauwgezet je opties te bekijken. Als je de moeite neemt om je nieuwe hypotheek of lening goed te plannen kun je nog veel geld besparen. Een ambtenaren lening is zo'n voorbeeld.

Het eerste dat je te doen staat is een overzicht te krijgen van je financiƫle situatie. Heb je bijvoorbeeld BKR registraties openstaan? Heb je al eens problemen gehad met te betalen rekeningen of heb je nu nog openstaande schulden? Een openstaande BKR registratie maakt het krijgen van een hypotheek of lening ook echt niet makkelijk. Het is uiteraard wel mogelijk om een hypotheek te krijgen met BKR of te lenen met een BKR registratie. Een mini lening is hier een voorbeeld van.

Om de laagste rente te krijgen, vraag ook meerdere geldverstrekkers van ambtenarenleningen om offerte. Door offertes naast elkaar te leggen van verschillende banken en geldverstrekkers krijg je de beste aanbieding. Schroom ook niet om te melden dat je meerdere offertes naast elkaar ligt. Je hebt dan zelfs kans dat je scherpere aanbiedingen krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten